About me ...

Ik ben Esther, 58 jaar, heb twee geweldige zonen, houd ontzettend van snelle auto's en rij zelf ook erg graag hard. Ik ben gek op Spanje, ben gegrepen door de Camino Santiago (Via de la Plata '19), word blij van de zon, hou van gezelligheid en lachen, ben nuchter spiritueel en één van mijn passies is masseren.

Masseren doe ik al vanaf mijn 20e. Bij mijn particuliere opleiding zei de eigenaresse over mij, terwijl ze ieders handen inspecteerde 'ohh, we krijgen er weer een goede masseuse bij in Nederland'. Diploma 1986 behaald.

 

De laatste afgelopen 8 jaar was ik als masseuse werkzaam bij ‘Hotel & Wellness Zuiver' in Amsterdam. Naast de massages verzorgde ik ook o.a. trainingen en ik beoordeelde eventuele nieuwe masseurs.

Daarvoor werkte ik 6 jaar bij sauna resort De Zwaluwhoeve waar ik o.a. ook gastvrouw ben geweest op de Mobile Spa en daarmee door heel Nederland reisde om mooie behandelingen aan te bieden op grote beurzen of aan particulieren. Daardoor heel wat mensen mogen masseren van Koninklijk huis tot topsporters en diverse tv- en musicalsterren. 

 

Al sinds 1986 heb ik mijn, eerst schoonheidssalon maar nu Reiki en Massage praktijk aan huis waar ik altijd een mooie rustige sfeer probeer te creeeren en waar persoonlijke aandacht en rust voorop staan.

 

Een groot deel van mijn leven staat in het teken van spiritualiteit, maar wel met beide benen op de grond. Ik noem het dan ook ‘Nuchtere Spiritualiteit’.

 

Sinds 2004 heb ik Reiki 1, daarmee kan ik mijzelf en anderen energie geven en zo op een mooie subtiele manier blokkades in lichaam en geest verhelpen. In 2005 heb ik ook Reiki 2 ontvangen, waarmee ik op afstand de mooie Reiki energie kan sturen. 

 

Sinds mijn twaalfde ben ik bewust geïnteresseerd in o.a. astrologie, engelen, edelstenen, de kracht van de maan en de invloed die dit heeft op ons. Het hele universum heeft ons alles te bieden.

Verder werk ik met Automatisch Schrift waarbij ik in contact sta met "boven" , mijn pen zet ik op papier en er komen antwoorden, wat korte boodschappen vanuit het universum.  Sinds april 2023 werk ik als medium met AS op het spirituele chat platvorm van Mediumchat.

 

Aan de hand van bijvoorbeeld de ‘Engelen kaarten’, spirituele inzichtkaarten, Tarot kaarten en Madame Lenorman leggingen kun je wat antwoorden of verheldering krijgen. Los te boeken of na een Mooi Zen Moment.

 

Al met al, genoeg te ontdekken, te ondergaan of wat de spirits ons graag willen laten weten!

 

Mooie groet en graag tot ziens, Esther