Ervaring:

  • 38 jaar  Massage 
  • 20 jaar  Automatisch Schrift
  • 19 jaar   Reiki 2
  • 18 jaar   Bach Flower Remedies
  • 2 jaar     Rouwcounseling

Reiki informatie:

Door middel van de mooie Reiki energie kan ik balans brengen in jouw lichaam en geest. Dus bij pijntjes en kwaaltjes maar ook bij verdriet en onrust in je hoofd.

Het kan door energie overdracht via een handoplegging sessie in mijn praktijkruimte maar ook kan ik jou de helende Reiki kracht sturen terwijl jij gewoon thuis of op vakantie bent. Al vele jaren heb ik er zeer mooie ervaringen mee. Probeer gerust eens! 

Zie bij Zen.

 

Automatisch Schrift

Al 20 jaar krijg ik berichten door vanuit het Universum. Ik krijg het door via mijn pen, die wordt als het ware overgenomen door bijvoorbeeld jouw eigen beschermengel of door 1 van de vele spirits om ons heen die ons altijd willen helpen. 

Heb je een hoofdvraag over liefde, werk, verhuizing etc, laat het mij weten en ik ga er met de spirits mee aan de slag.

(voor prijs zie Zen)

 

Sinds april '23 werk ik ook als medium op het spirituele platvorm Mediumchat waar ik via het Automatische Schrift al veel berichten en tips van de spirits heb mogen doorgeven. 

Zie bij Zen.

 

Reiki op Afstand met Automatisch Schrift

Ik bied een mooie combinatie aan van Reiki op Afstand samen met Automatisch Schrift. Na afloop neem ik altijd via video op dat ik op dat moment een engelenkaart voor jou trek. Aansluitend verstuur ik alles via whatsapp met ook nog een ingesproken bericht daarbij. 

Geef jezelf eens een mooi spiritueel cadeau en probeer het ook!

Zie bij Zen.

 

 

Contact:

SMS of Whatsapp:  06- 144 77 809  reikimassagesther@hotmail.com