Nuchtere Spiritualiteit

Spiritualiteit klinkt zwaarder dan het is ... want zonder dat we het weten hebben we spirituele ervaringen. Er is écht meer tussen 'hemel en aarde' écht waar. Wij zijn ons er alleen niet altijd van bewust. 

 

Lees zeker even wat hieronder staat bij Automatisch Schrift, wil jij iets weten van een overleden dierbare? Regelmatig mag ik in contact komen met hen en laten zij soms wat weten aan ons. Het zijn vaak kleine boodschappen maar wel met heel veel waarde.

 

Als je het leuk vindt kunnen we, na een Reiki- of Massagebehandeling een zogenaamde 'engelenkaarten' of spirituele 'inzichtkaarten' trekken.

Het is vaak verbazingwekkend, de antwoorden die je krijgt door zo'n kaartje te trekken. Vaak is het een kleine tip, bevestiging of een zetje in de rug. 

 

 

Reiki op Afstand met Automatisch schrift

Binnenkort meer.

 

 

 


Automatisch Schrift

Sinds 2005 doe ik aan 'automatisch schrift'. Hierbij sta ik in contact met mijn gids, engel, spiritueel begeleidster en door haar mag ik dingen opschrijven, antwoorden en inzichten krijgen en kom ik door haar in contact met overledenen. Als zij er voor open staan kan het zijn dat ze jou een groet of goede raad geven. 

Heb je een specifieke vraag dan kan dit een manier zijn om meer inzicht te krijgen. 

 

Een sessie hiervoor duurt vaak maar een half uurtje maar kan zeer verhelderend zijn. 

Tarief: 15,-

------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Je kunt mij jouw vraag, vragen laten weten. Ook als je wat zou willen weten over degene(n) die niet meer onder ons is(zijn)

 

 

 

 

 

Afspraak maken?

Om een SpiritueleBeleving te boeken kun je het beste een mailtje sturen (klik) of een berichtje per whats app sturen (klik). 

Ik zal dan zo snel mogelijk contact opnemen zodat we samen een afspraak plannen!