Hoe was je MassageBeleving of Reiki behandeling? Laat het weten ...

Reactie plaatsen

Reacties

Maureen
3 jaar geleden

Onlangs een reikibehandeling op afstand van Esther ontvangen. Wat een cadeautje en wát een bijzondere ervaring! Deze behandeling is gebaseerd op vertrouwen en dat is precies wat Esther je geeft. Vertrouwen en nieuwe kracht.
Dank hiervoor Esther. 🧡

Marga Alkema
3 jaar geleden

Dinsdagavond 15 december had ik een sessie ‘ automatisch schrift ‘ een hele mooie bijzondere emotionele ervaring, waar ik Esther heel erg dankbaar voor ben, ik heb opheldering mogen ontvangen over een aantal vragen en prachtig mooie lieve boodschappen mogen ontvangen van diverse dierbaren ✨🙏🏻💝💫 mooier cadeau had ik niet durven wensen... wauw het heeft mij een boost aan positieve energie gegeven... ☺️💛☀️ en nog steeds... aan het nagenieten! Marga ( Bedankt lieve Esther 😘 )

Ingrid
3 jaar geleden

Ik had natuuuuurlijk gekozen voor 'De Lekkerste' massage en wát klopt die naam! De juiste balans tussen harde en zachte druk, langzame en soms snelle bewegingen. Echt heeeeerlijk! Aanrader!

Joke
4 jaar geleden

Had al kennis mogen maken in de mooie praktijk van Esther
Had al meerdere malen een reiki behandeling op afstand gehad,en dan nu in combinatie met een massage.
Wat n heerlijke behandeling🙏,totaal ontspannen ging ik naar huis,,alsof er n zware last van mijn schouders af gevallen was
Kom zeker nog vaker terug
Joke

Rating: 3.5 sterren
4 stemmen