Wat is Reiki? 

Reiki betekent 'universele levenskracht' die wordt overgedragen via de handen. Het werkt op lichamelijk en geestelijk niveau waardoor  het zelfhelend vermogen - dat in iedereen zit - gestimuleerd en soms zelfs versneld wordt.

Sinds 2004 heb ik Reiki 1, daarmee kan ik mijzelf en anderen energie geven en zo op een mooie subtiele manier blokkades in lichaam en geest verhelpen.

In 2007 heb ik ook Reiki 2 ontvangen, waarmee ik je op afstand energie kan sturen. Dus jij kunt gewoon thuis op de bank zitten of liggen terwijl ik je vanuit mijn praktijk de Reiki energie stuur. 

 

Vóór een Reiki-sessie stuur ik je eerst uitgebreide informatie en leg ik voorafgaand aan de sessie in de praktijk ook uit hoe ik te werk ga. Jij hoeft alleen maar heerlijk te liggen en het te ondergaan.

Na een Reiki-sessie trek ik altijd een persoonlijke engelenkaart voor jou. Bij Reiki op afstand doe ik dat via een persoonlijk filmpje. 

 

 

 

Behandelingen & tarieven

Praktijksessie

Kom je hier voor een Reiki-sessie dan lig je met je kleding aan op de massagetafel. Ook nu is het weer: ervaar het maar eens. Gun jezelf heling voor je lichaam en/of geest.

Duur: 50 minuten (ca.)

Tarief: 40,-

 

Behandeling op afstand

Naast de sessie in de praktijk is het ook mogelijk om een behandeling op afstand te ontvangen. 
Duur: 20 minuten 

Tarief: 15,-

 

 

Afspraak maken?

Om een Reiki sessie te boeken kun je het beste een mailtje sturen (klik) of een berichtje per whats app sturen (klik). Ik zal dan zo snel mogelijk contact opnemen zodat we samen een afspraak plannen!